Nyitott napok az Arany János Óvodában 2023-ban 

Április 5-én, szerdán 16.30 órakor egy "Aranyos teadélutánra" hívjuk a szülőket, ahol lehetőség nyílik az óvoda vezetőjével és az óvónénikkel beszélgetni pedagógiai programunkról és értékeinkről.

Április 6-án, csütörtökön 9 órától a kisgyermekek és szüleik betekinthetnek a csoportokba. Az óvónénikkel való ismerkedés után a Csalafinta bábcsoport előadására várjuk az érdeklődőket. 

Kérjük, hogy a programokra hozzanak váltócipőt! 

MInden kedves érdeklődőt szeretettel vár az Arany János Óvoda közössége!

Köszönetet szeretnénk mondani a Tz Global Kft. által kapott adományokért Tóth Zoltán volt aranyovis szülőnek és cégtulajdontársának a farsangi ruhajelmezekért, a gyerekfotel méretű babzsákokért, gyerektakarókért, a gyerekek örömét szolgáló szívószállal ellátott poharakért. Már másodszor ajándékozták meg óvodánkat. 

Kis karácsony! Nagy karácsony! 

Kedves Mikulás! Nagyon örültünk az idén is neked! 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak a szülőknek, akik a sószoba megvalósításában segítettek munkájukkal. Mátyus Gábor két helyszínről szállította a sótéglát, majd Flőgl Attilával, Moravcsik Zoltánnal és Csongrádi Laci-bácsinkkal a szállítmány lepakolásában segítettek. Lóczi Attila biztosította a sótégla összerakásához szükséges ragasztót, valamint a só-fal megvilágítását szolgáló led-fényt, saját segítséget hozott, akivel felépítették a sótégla falakat.

  • Az elmúlt héten egy nagyon tartalmas Tök jó hetet tartottunk óvodánkban. Volt mindenféle: mese, ének, vers, mondóka, no meg rengeteg mozgásos, fejlesztő játék. Sütöttünk és kóstoltunk is. Köszönjük az otthonról hozott csodálatos alkotásokat! 

Mihály nap az óvodában

Örülünk, hogy az idén is megrendezhettük Mihály napi alkalmunkat aranyos óvodásainkkal és családjaikkal. A csoportok vidám kis állatparádéját sok színes játéklehetőség követte. Volt kosaras körhinta, ugrálóvár, trambulin és sok sok ügyességi móka. A szorgos szülői kezeknek köszönhetően gyermekeink finomabbnál finomabb süteményeket kóstolhattak és gazdag vásárfiával térhettek otthonukba. 

Köszönjük!

Pavilonjaink is megszépültek, melyekhez Szalai Tamás biztosította a festéket, Lóczy Attila pedig a csiszolás  és festés munkálatait. Mindketten Maci csoportos szülők. Köszönjük szépen!

Köszönjük!

Végre birtokba vehették a gyermekek a mászókát, amelynek kerete Lóczi Attila (Maci csoport) és Flőgl Attila (Gomba csoport) munkája segítségével készült el. Köszönjük szépen!

Állatok Világnapja 

2021. október 4-én, az Állatok Világnapja alkalmából gyűjtést szervezünk a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat javára.

Szívesen fogadnak kutyatápot, játékot, takarókat, ágyneműket, de amire a legnagyobb szükségük van: macskaalom, fertőtlenítőszer és mosószer.

Az adományokat a csoportokban gyűjtjük.

A felajánlásokat előre is köszönjük!

Kedves Szülők!

2021. október 4-én, az Állatok Világnapja alkalmából gyűjtést szervezünk a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat javára.Szívesen fogadnak kutyatápot, játékot, takarókat, ágyneműket, de amire a legnagyobb szükségük van: macskaalom, fertőtlenítőszer és mosószer.

Az adományokat a csoportokban gyűjtjük.

A felajánlásokat előre is köszönjük!


Mihály napi mulatság

Október 1-én, pénteken

15.30 - 18.00 óra között

óvodánk udvarán mulatságra várjuk a kedves családokat.

Programok:

  • a csoportok felvonulása az udvaron
  • népi, ügyességi gyermekjátékok
  • portéka vásár (szülők által készített termékekből)
  • eszem-iszom

Menetlevéllel

  • trambulin
  • kosaras körhinta
  • légvár

A részvételi díj gyerekenként 1000 Ft, mely magába foglalja a trambulin, a kosaras körhinta és a légvár egyszeri használatát.

Jegyek elővételben az óvónéniknél.

Ezen a napon ügyeletet 16 óráig biztosítunk azoknak a gyerekeknek, akik szüleikkel nem vesznek részt programunkon.

A rendezvény ideje alatt a szülők gondoskodnak gyermekeik felügyeletéről.

Kérjük, a csoport pólót tegyék a gyermekük szekrényébe

Kedves Szülők!

Óvodánkban a ballagási ünnepségeken idén is átadásra kerültek az "Arany szív" díjak.
Ezzel a már hagyománnyá vált szokásunkkal mondunk köszönetet azoknak a szülőknek / családoknak, akik 3-4 éven keresztül aktívan részt vettek mindennapjainkban, munkájukkal hozzájárultak óvodánk szépítéséhez, valamint a gyermekek egészséges fejlődését segítő feltételek megteremtéséhez.
Ezúton is köszönetet mondunk az alábbi szülőknek és családoknak:

Gimesi Katalin - Cica csoport
Lázár Anita - Cica csoport
Lukács Edina - Cica csoport
Mucha család - Cica csoport

Andriska Eszter - Süni csoport
Cselédes család - Süni csoport
Hegyi család - Süni csoport
Horváth család - Süni csoport
Kuzma Csaba - Süni csoport
Mátyus család - Süni csoport
Szvatek család - Süni csoport
Táth Imre - Süni csoport
Végh Vivien - Süni csoport

Bíró Zsuzsa - Maci csoport

Baloghné Karsai Szilvia - Gomba csoport
Nagy Kamilla - Gomba csoport
Németh család - Gomba csoport
Póczos család - Gomba csoport
Szűcs család - Gomba csoport

Fazekas István - Tulipán csoport

Köszönjük szépen támogatásukat!

Elkezdődött az Arany János Óvoda felújítása.